2012. május 19., szombat

A maradék

-nak az egyik része :)
Elkészültek ugyanis a gótikus betűk végre, most már tényleg csak az ékezetesek vannak hátra, de hát az ékezet ugye csak egy járulékos valami, ha úgy tetszik, egy kis pöcök, sok vizet nem zavar. Viszont nagyon fontos, mert nem mindegy, hogy haj van a fejemen vagy háj, úgyhogy hamarosan elkészülnek a járulékos pöckök is.

Négy a betű mára, W, X, Y, Z.

W

Ez itt az X

X
Az Y, szerintem tök jól néz ki a kis kacskaringós farkincával:

Y
És végül, de nem utolsósorban a Z betű:

Z
Van még egy érdekes képem, ami nem kapcsolódok szorosan sem a gótbetűkhöz, sem egyéb betűkhöz, viszont nagyon érdekes számomra. Viszonylag ritkán (most először) készítettem pudingot gyümölcsdarabkákkal üvegpohárban, nevezetesen banánkarikákkal, lehet, hogy azért okozott meglepetést a jelenség és egyébként teljesen természetes (nyilván az), de ez történt itt:


Mondom, ha esetleg nem nyilvánvaló a képről: a banánkarika rászopta magát az üvegbögre falára belülről és az ezután rácsorgatott puding nem tudta elfoglalni jogos helyét és egy nagyon helyes levegőbuborék keletkezett, ami Mártikának módfelett tetszik :) Igyekeztem úgy fotózni, hogy érvényesüljön, de a valódi látványt sajnos nem adja vissza.

Nagyon pihentető - adott esetben pedig nagyon bulis szombat estét kívánok :)

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...