2012. április 5., csütörtök

Hat szemes peyote, Jet Black Matte

Megrendelésem érkezett, aminek természetesen örülünk :)

Ami rafkósabbá tette a helyzetet, hogy igen extrém volt a méret- és színigény, ami jelen esetben egy irgalmatlan széles - !!8 cm!! -  színtiszta matt fekete karkötőt jelentett. Ja, és kapocs nélkülit, ami azért problémás, mert még nem találtam meg azt a gumis damilt, amit szívesen használnék, míg világ a világ.

Ismered azt az szót, hogy türelemjáték? Na én tegnap és ma igen közeli haverságot kötöttem vele, főleg akkor kezdődött a kálvária, mikor a fele már megvolt és elszakadt az egész.
Egy jó bő pillanatig tartott, míg nem tudtam eldönteni, hogy oroszlánüvöltéssel a falhoz csapjam, kimenjek sírni a mosdóba, avagy kezdjem elölről az egészet. Az utóbbi mellett döntöttem, viszont onnantól roppantmód nyűglődtem és végig attól rettegtem, hogy jaj, megint ez történik, oda a munkám és amúgy is mit mondjak a megrendelőnek??

Annyira pipa voltam, hogy fele annyi idő alatt csináltam meg ugyanannyit a karkötőből, mint mielőtt elszakadt volna (itt megjegyzem, hogy miután kijavítottam a hibát, fizikai képtelenség, hogy ismét megtörténjen a tragédia, hacsak nem ollót vagy kést használ valami gyilkos hajlamú ékszerterrorista).

Hatszemes peyote technikával készítettem a gyöngy karkötőt, nehogy még jövő héten is ezt fűzzem, így egy picit azért gyorsabban készen lett, mintha a klasszik módszert alkalmazom.

Mondom a paramétereket: kereken öt fiola Jet Black Matte gyöngyöt használtam fel hozzá, aminek azért örülök, mert a gyagya gyöngytervező programommal kiszámoltattam, mennyi gyöngy kell majd hozzá és majdhogynem megduplázta a mennyiséget. Ezt a program által kiszámolt mennyiséget be is vásároltam előre persze, így maradt egy csomó-csomó a kedvenc színű gyöngyömből :)
...
Amit most egy darabig nem fogok használni. o.O



Szerk.
Jaj, majd elfelejtettem a legfontosabbat :) fantasztikus képeket csináltam ma Picúr Hancúrról, akit remélem, Te is etetsz minden nap! (Itt baloldalt tudod megtenni bal egérgombbal, hajrá)





2 megjegyzés:

  1. Szuper lett ez a kari, jó kis meló lehetett!
    Nagyon cuki a teknősöd!

    VálaszTörlés
  2. Igen, Picúr nagyon király királyteknős :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...