2012. augusztus 16., csütörtök

Hello Kitty gyöngy nyaklánc

No, nem magamnak csináltam, gondolhatod... :P

Az apropó: holnapig (08.17.) lehet nevezni a nicekids gyermekszépségverseny oldalon kiscsajokkal a "Nekem van a legszebb hajkoronám" elnevezésű versenyre. Ezt a Bigyibogyó szponzorálja és hosszadalmas átgondolás után végül úgy döntöttem, nem hajbavaló lesz a nyeremény, hanem egy kis nyaklánc Hello Kitty-vel. Azt a fülest kaptam, szeretik a kislányok, én pedig semmi jónak nem vagyok elrontója.



A gyöngyöket én készítettem rajta, mégpedig papírból (a delicákat nem). Már mutattam, hogyan kell csinálni, de ha elhagytad a video linkjét, esetleg még új vagy (Isten hozott), akkor itt megtalálod:

http://www.youtube.com/watch?v=XnTWQ77g1Y4

Nagyon egyszerű, de hihetetlenül kreatív technikának tartom, fantasztikus gyöngyöket lehet így készíteni, ráadásul ugye ha a fantázia engedi, igazi különlegességeket lehet alkotni.
Például:


Nem tudom sajnos, honnan szedtem ezeket a képeket, valahol az interneten keringenek. (Na ezért nem árt, ha az ember rak kis logót a képeire ;)


Egy szó, mint száz: ha tetszik, akkor kerítsd elő a kislányod és csinálj a sérójáról valami menő képet, aztán már mehet is a verseny.
Tipp: Ha esetleg a győztes kiscsaj anyukája majdan nem szeretne valós vagy vélt ízlésficamot szerezni gyermekének, a hello kitty medalion leszedhető (és anyuka részére felhasználható, a szülői áldozathozatal ugye nagyon fontos ;)

Tudom, hogy a kb. három vonallal rajzolt macsek erősen megosztja a közvéleményt, így hát az ellentábornak is hoztam egy kis nyalánkságot, ezúttal négy vonalból :)


1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...