2012. augusztus 24., péntek

Gyöngyfűzés minták a SZIN alkalmából

Nem is hinnéd, milyen fárasztó tud lenni egy ilyen fesztivál... Ma van a harmadik napja, hogy tütülünk (jól sejted, ez nálam némi alkoholfogyasztást jelent) egész nap vagy ötven fokban és járunk koncertről koncertre. Mármint este, mert hétig egy kijelölt szin ponton lehet gyűjteni pecsétet (pecsétnek megfelelő aláírást) nálunk nyereményért. Esti Kornél Olvasósarok, lehet játszani is - nem egyszerű, főleg kapatosan - meg olvasni is. Van fotel, ventilátor, vízpermetező, keleti kényelem. Keleti forrósággal. (vagy inkább déli...)
Szuperül ránk tűz a nap szinte végig, délután 4-5 órára megy csak arrébb, úgyhogy a szauna megvan. Előtte-utána edzés, mert gurulpárral (legjobb tudomásom szerint a párom találmánya ez a szó, legalábbis mástól még nem hallottam) megyünk Deszkről Szegedre meg vissza. Szintén tűző napon, fincsi :D Fürdünk is közben persze, de minek...
Hülyeséget beszélek amúgy, biztos a meleg teszi - hazafele totális sötétségben megyünk, közvilágítás híján. Ennek is van előnye, csodálatosan látszik az összes csillag, nem úgy mint a városban (városlakók: ehe-ehe)
A csillagbámulás hatására párszor majdnem bele is fordultam az árokba. De nem sikerült tökéletesen, valószínűleg van még dolgom e Földön.

Szóval. Van gyöngyfűzés mintám mára, szerencsére már egy ideje megterveződött, nem árt néha az ilyen tartalék gyöngyfűzés minta. Mikor nincs ideje az embernek semmire, csak előkapom és kész is a bejegyzés :)
Ez amúgy stratégiai titok :P

Barna fánknak neveztem el a karkötő mintát, van belőle gyöngyszövés és peyote minta is.



Ezek lennének itt fent. Ebben a színösszeállításban nyár típusúaknak a legszerencsésebb. Ha melegebb barnával csinálod, akkor viszont már ősz típusnak is jó. Remélem tetszik és megfűzöd, de előtte gyere ki a SZIN-re :) Mármint ha megteheted, mert nem a világ másik feléről olvasol ugye, vagy dolgozol és nem jöhetsz :( Részvétem.

Majd elfelejtettem, szólok megint, hogy lehet rám szavazni a goldenblog versenyen, bizony! Nagyon fogok örülni, ha szavazol rám és nagyon boldog leszek, megígérem :) Mást nem ígérek, mert az megvesztegetés lenne.

Na megyek, kikarikázok a fesztiválra :)

4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...