2012. június 25., hétfő

Nyerj kabosont!

Nagy örömömre elkészültek végre a kabosonok, az összeset lelakkoztam az összes létező oldalán, meg is száradtak szépen, úgyhogy lehet őket felhasználni medál-befoglalásnak.
Ha jól számolom, bár nem irkáltam sehova dátumokat, nagyjából egy hónapig tartott az elkészülésük. Persze meg lehetett volna gyorsítani, ha koncentráltabban foglalkozom a dologgal, de hát nem volt olyan sürgős.

A minimum idő összeadva a kabosonok elkészítéséhez:

A forma gyúrása 1 óra (egy egész csomag levegőn száradó gyurmát elhasználtam, ez huszonvalahány
kabosont jelent, bár egy részéből - az eredeti funkció szerint - peyote mandalába való lencse lesz) - itt olvashatsz a készítés menetéről:

http://bigyibogyo.blogspot.hu/2012/03/keszitsd-magad-mandaladba-valo-lencset.html

Száradás: 2 nap
Festés, festés száradása: 1 nap
Egyik oldal lakkozása száradással 1 hét
Másik oldal száradása lakkozással 1 hét
Összesen: 2 hét 3 nap. Szóval ha az én módszeremmel akarsz kabosont készíteni, akkor húzzál bele, időben kapjál észbe, ne csak mikor már kell :D


Szépek lettek, ugye? :)
Ha tetszenek és nincs kedved vele macerálni, hogy elkészítsd, most nyerhetsz belőlük hármat.
Egyet kiveszek a fent látható csoportból - a kedvencemet, az összes többit viszont bedobom a közösbe, nyereményjáték formájában.

NYERJ!
Ahhoz, hogy Te lehess a szerencsés, annyi dolgod van, hogy válaszolsz egy kérdésre a Bigyibogyó facebook-os oldalán - persze miután már lájkoltál akár most, akár régebben -, megadod a neved és az e-mail-címed (ez azért kell, hogy értesíthesselek, ha nyertél) aztán ha eljön a játék vége, sorsolok három gyöngybolond emberkét, aki boldog tulajdonosa lehet három kabosonnak a fenti képről :)

A kérdés egyszerű lesz, mert tulajdonképpen közvélemény-kutatásról van szó, a véleményedre leszek kíváncsi. Kíváncsi vagy, hogy mire vagyok kíváncsi? :) Katt ide:

Bigyibogyó kaboson játék a facebook-on


A nyereményjáték 2012. július 15-ig fog tartani, másnap sorsolás, 17-én pedig eredményhirdetés. Azt is elárulom majd, hogyan alakultak a válaszok.
A nyereményt postán fogod megkapni, strapabíró csomagolásban, ajánlva. A postaköltséget természetesen én állom, Neked tényleg csak annyi dolgod van, hogy válaszolsz a kérdésre.


Gyere velem játszani! :)
Itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...