2012. július 16., hétfő

Retro abrosz

Újabb mintával - pontosabban kettővel - gazdagodik ma a szép új mintatár, mégpedig peyote karkötő mintával.
Elneveztem "retro abrosz"-nak, bár meglátásom szerint retro is meg nem is, geometrikus is meg nem is; az abrosz jelzőt pedig azért kapta, mert el tudom képzelni, hogy egy ilyen mintájú terítőn fogyasszam el az ebédemet, de ez ne tartson vissza attól, hogy elkészítsd, valószínűleg senki más nem fog próbálkozni nevet adni neki, tehát terítőre sem fognak asszociálni a buszon melletted ülők. Azonkívül néhány terítőnek igen dekoratív mintája van ;)

Páratlan peyote technikával készül, ez a sorfordulásnál okozhat problémát, de kiküszöbölhető, ha nem tudod hogyan, katt ide:
http://bigyibogyo.blogspot.hu/2011/08/paratlan-peyote-fuzese.html



Csináltam belőle gyöngyszövés változatot is, hogy a gyöngyszövés-rajongóknak is a kedvében járhassak:



Színből négy szükséges hozzá: zöld, sárga, sötétbarna és drapp.

Rossz hír, hogy a kaboson-játéknak vége, jó hír pedig, hogy holnap kiderül, kik a nyertesek. Facebook-ra is kiteszem és e-mailt is küldök, hogy faggassak egy-egy postacímet, ahová teleportálódhatnak kabosonék :) Úgyhogy figyeld az e-mail-jeid ;)

Van még egy-két érdekesség a tarsolyomban, de több nap, mint kolbász, úgyhogy ezekről majd később (de pl. megsúgok annyit, hogy ebben a hónapban lesz a Bigyibogyó blog első születésnapja és hát ünnepelni azt kell ugye. Mindenkinek csak egyszer van első szülinapja :)

Jó szórakozást a mintákhoz :)

4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...