2012. július 20., péntek

Rózsaszín cica házias kislányoknak

Elkészült az első ajándék a Nicekids-es gyerekeknek, mégpedig egy bűbájos rózsaszín cicó.


Ha tetszik a cica és van kislányod, róla pedig kép amint épp mikrosütőt vagy hűtőszekrényt takarít, akkor nevezhetsz a fotóval augusztus 1-ig. Amelyik kislány ebben segít az anyukájának, meg is érdemli, azt kell mondjam.
Persze más házitündérkés fotókkal is lehet nevezni, a fenti mikrós/hűtős példát azért hoztam, mert épp most fejeztem be ezeket a mi háztartásunkban és őszintén be kell valljam, a mikrótakarítást szívesen lecserélném bármire. Főleg ha előtte kidurran benne egy jó kis zsírdús csirkecomb bőre vagy egy kis petrezselymes krumpli sugárban hagyja szét a petrezselyem-darabkákat mmmmm de finom.

No ne is ragozzuk, ebben volt ma részem, és a műveletet megelőző ecetforralás a takarításra váró ételmelengető eszközben sem könnyített vészesen sokat a dolgon, úgyhogy én is megérdemlek egy cicát :) Gyanítom, több lesz a palacsintasütős meg sütikeverős fotó, mint a mikrótakarítós ;)

Kisfiúval is lehet nevezni természetesen, ő majd nem ilyen cicát fog kapni, hanem másmilyet, azt is megmutatom majd, amint elkészül.
Szóval aug. 1-ig fotó ide:

http://nicekids.gportal.hu/gindex.php?pg=35099972

A szemek és a nózi gyöngyből vannak, a cica masnija pedig egyelőre levehető, de úgy tervezem, hogy rögzítem inkább.

Nagyon péntekes péntek délutánt kívánok ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...