2012. július 12., csütörtök

Karika fülbevaló gyönggyel

Nem vagyok most elájulva magamtól, nem teljesen úgy néz ki a művem, mint amilyenre szerettem volna.
Jó, nem fog senki zsákot húzni a fejemre szerintem, ha kimegyek benne utcára, de nem vagyok maradéktalanul elégedett. De hát nem lehet mindig papsajt.

Megmutatom azért :)

A mintára - mármint az elkészítés mikéntjére - a neten akadtam rá, itt:

http://www.instructables.com/id/Circular-Brick-Stitch-Earrings-Jewelry-Making-Tuto/

Tipikusan az egyszerű de hatalmas ötlet kategória, majd fogok én még csinálni ilyet, tehát fejlődni is fogok karika-brick téren - merthogy ez tulajdonképpen brick (téglaszövés) technika, ahogyan arra fűzés közben rájöttem. Ez nem ebben a hónapban lesz már, úgy gondolom, most egy kicsit szüneteltetem a brickezést, visszatérek a peyote-hoz :)

A kék színű 8/0-s gyöngyöket egy vegyes/tarka gyöngycsomagból válogattam ki egyesével - na erre nem fogok túlzottan rászokni, mert túl jól néznek ki a gyöngyök együtt, valami olyat kéne fűzni belőle, amibe bele tudom rakni az összes színt, ami benne van.



Most itt van egy kis szakadás, ugyanis ezt a bejegyzést tegnap este kezdtem el írni, aztán akkora vihar kerekedett itt nálunk, hogy elment az áram az egész házban és vissza se jött hajnalig. Ki kellett tehát állnom az ajtóba esőt meg villámokat bámulni és hónapok óta először végre dideregtem egy kicsit :D
Ha a sors is így hozta, nem is pazarolnék több szót a fülbevalóra, inkább megmutatom, hogy alakult a burberry szivecske sorsa. Medált terveztem belőle és láss csodát, az is lett:


Ezzel már sokkal elégedettebb vagyok, kis egyszerű, de jópofa.

Amint látod, megváltozott picit a blog fejléce, átkerültek a dolgok fent vízszintesre és teljesen átpakoltam a Saját Minták oldalon lévő képeket, úgyhogy sokkal szebb és használhatóbb lett. Ez azért van, mert egy másik oldalra (a sajátomra - sokat bajlódtam vele, de végre kész van :) visz a kattintás, ahol ezt meg is lehet csinálni vele, kicsit nagyobb a szabadság.
Ezen az oldalon találsz egy letölthető ajándékot is, már többen le is csaptak rá, nagyon örülök neki, remélem, tetszik :) Mindjárt ez is kikerül a fejlécbe.

Ja, elkészült a múltkori koviubi, valami halálos lett, istenifinom! Próbáld ki ;)

9 megjegyzés:

  1. Szerintem,nagyon szép lett,köszi a lelőhelyet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen :) Van ott sok más kincs is, érdemes böngészgetni.

      Törlés
  2. Nekem tetszik a füli, a szív! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Márti! (most már legalább tudom a keresztneved) :)
    Letöltöttem az ajándékod, otthon majd átolvasom. Rengeteg munka van ebben az anyagban, csak gratulálni tudok és sok sikert kívánok neked!

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy rátaláltam a blogodra...nagyon szép ékszereid vannak,
    köszönet a szép mintákért és a vidám hangulatért!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, aranyosak vagytok :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...