2012. március 5., hétfő

Tavaszi tulipáncsokor a mobilodra

Szereted a tulipánokat?
Én imádom őket, tavasszal mindig sok tulipán van a nagymamám kertjében, főleg pirosak és sárgák. Azt is megtanította nekem Mami, hogy mikor elhullajtja a szirmait, le kell törni a maradékot a fejéből és akkor következő évben is szép virága lesz neki.
Szerencsére ez még odébb van, most még csak várakozhatunk a tulipánszezonra.

Egy ideje már tartogatok egy nagyon kedves mintát a gyöngymintás mappámban a D meghajtón, most az ébredező tavasz alkalmával úgy érzem, maximálisan eljött az ideje, hogy ajánlgassam jó nagy kacsintással.

Apró tulipánokat fűzhetsz a minta segítségével, a mintás képeken kásagyöngyből vannak a tulik, én inkább delicából fűztem őket.





Ezek voltak itt az enyémek.


Ez itt pedig az eredeti, a http://www.artbeads.co.kr oldalról.




Feltettem a képet a mintáról, mert sajnos belinkelni nem tudom, nem találtam meg az oldalon ezt a mintát, nekem ez a szöveg kínai. (hehe, jóvan, koreai valószínűleg, igazából fogalmam sincs) A gépemen meg évek óta fent van és nem emlékszem, honnan szedtem.
Ha van kedved, keresgélj, van még sok más szép minta is.

A mintán a 2. ponttól kezdi magyarázni, hogy kell fűzni a kis láncot a tulipánokhoz, én odáig nem jutottam el, mert nem sikerült leállnom a tulipángyártással, az összes színű gyöngyömből fogok csinálni egyet :)

Jó szórakozást!


2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...