2012. március 9., péntek

Tavaszi borítóképek a facebook-os idővanaladra

Rendhagyó poszt következik, facebook-tagoknak :)

Ha van facebook-regisztrációd és rendszeresen látogatod is ezt a közösségi oldalt, akkor nyilván tisztában vagy vele, hogy terjed az új őrület, az Idővonal.
Az Idővonaladra tölthetsz fel saját borítóképet, olyat, ami leginkább illik a személyiségedhez. Ez a kép mindig megjelenik, ha valaki rákattint a nevedre és betölti a fél képernyőt, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy néz ki.

Fontos, hogy egyedi legyen

Naná, hogy fontos, mért lenne bármid olyan, ami fű-fa-bokornak is ugyanolyan.
Ha eddig még nem látogattál el a Bigyibogyó facebook-oldalára, akkor most tedd meg, hiszen 13 vadiúj, teljesen egyedi borítókép vár rád.
Olyan frissek, hogy még mozognak, nemrég terveztem őket :)

Gyöngymániásoknak

Amitől egyediek, hogy gyöngymintába lettek tervezve, nagy-nagy szeretettel:)
Van köztük sok virágminta, de akad még zöldség (répa, retek) és gyümölcs is, ha szeretnél még egyedibb lenni, na ilyenek aztán tuti nincsenek senkinek :D

A Facebook által megkövetelt képarányt is betartottam, ha beállítod valamelyik képet borítóképnek, nem kell rajta semmit változtatni vagy levágni belőle, mert pontosan beleillik a meghatározott keretek közé.

A borítóképek mentése a gépedre

Valószínűleg sokan tudják, hogy kell, de tudom, hogy sokan meg nem, úgyhogy leírom.
Először is rá kell kattintanod a képre, hogy megnyissa a rendszer (ilyenkor látod a fekete hátteret meg a balra-jobbra nyilakat).
Ha ez megvan, akkor jobb egérgombbal kell rákattintanod a kiválasztottra, az ekkor megnyitott menüben pedig kiválasztod a kép mentése más néven szöveget, aztán eldöntöd, hova mentse a géped.
Ezek után pedig be tudod állítani borítóképnek, persze csak Idővonal-igénylés után.

Egyelőre 13 borítóképet találsz a mappában.
Tavasz témával kezdődik a buli, de az évszakok változnak, szín akad millió és hát témakörből is lehet választani bőven... ;)
Bízom benne, hogy találsz köztük olyat, amit szívesen használnál és illik hozzád, ha így van, hálásan megköszönök egy lájkot akár az oldalra, akár a képekre :)

Jó böngészgetést kívánok itt :) és további napfényes tavaszt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...