2011. december 28., szerda

Színátmenetes virágos minták

Nos először is ünnepélyesen és nagy örömmel bejelenthetem, hogy megszületett a Bigyibogyó blog facebook-os kistesója, oda is tessék menni nézelődni, máris van ott szép új minta, egyik büszkeségem. Szépen fokozatosan majd az itteni minták is láthatóak lesznek ott is.

Ide pedig jöjjön két új páratlan peyote minta.
Úgy tűnik, most a színátmenetes korszakomat élem, ugyanis a múltkori kék-zöld virágos mintát követően most újabb két színátmenetes peyote mintával jelentkezem. Virágosak ezek is, mert a virág téma örök és megunhatatlan :)


Ez a minta "egy tucat kisvirág" névre hallgat, mályvás színvilága van neki, ezt ötféle árnyalat kölcsönzi, a virágok pedig sötétbarna matt gyöngyökből állnak.
Mint említettem, páratlan peyote, 29 gyöngyöt számolhatsz keresztben. Emiatt különbözik picit a fűzése a sima páros peyote-étól, mégpedig a sorfordulásnál. Nem bonyolult, de ide kattintva utána tudsz nézni.


Ez pedig egy szép kis színes, virágoskert a neve. Ötféle színből állnak a virágok plusz a fekete kontúrvonal. A hátteret képező zöld színátmenetet is ötféle árnyalatból érheted el.
Ez is páratlan peyote fűzéssel készül, de keskenyebb, mint az előző minta, ennek a mintának csak 25 gyöngy a szélessége.

Jó fűzögetést kívánok, és ne felejts el benézni a facebook-ra megnézni a harmadik új mintát :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...