2013. május 7., kedd

Gótikus fülbevaló

Teljesen más terveim voltak a minta eredetijével, a most megfűzött gótikus fülbevaló egy harmadik változat, igazi kísérleti példány, de annyira tetszett, hogy muszáj volt elkészítenem és megmutatnom :)
Főleg miután átvariáltam rajta a színeket  és került bele arany delica gyöngy is. Tartós galvanizált, bizony :), nemrég szereztem be és most megérett a beavatásra.
Csak egy leheletnyit raktam bele, nehogy csömör legyen (azon kívül drágább, mint harminc év múlva a tiszta ivóvíz) és inkább a fekete, meg az irizáló metálbarna dominál (ez a szín már bizonyított a nem olyan régi pöttyös fülinél). Ezeket egészíti ki a telt fehér és a bizonyos arany.





Na hogy tetszik? :) Nekem most ez a kedvencem, de az is igaz, hogy mindig az aktuális frissen készült ékszer tölti be ezt a szerepet...

JÁTÉK
Még el kell mondjam, hogy Schnappy-nál van egy nagyon-nagyon jó kis szülinapos játék, minden nevező nyer, hiszen egymásnak adunk ajándékot szülinapra egy éven keresztül. Tetszik az ötlet, neveztem is - május 10-ig lehet, és izgatottan várom, kit fogok megajándékozni :) (Gyere-gyere)


3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...