2013. március 8., péntek

Swarovski karika

Mütyürözhetnékem volt, így kerestem magamnak egy jó kis mintát. Olyat, ami egyszerű, sallangmentes mégis szép - és el lehet készíteni Swarovski kristályból is. Mert Swarovskizhatnékom is volt (új magyar szó).

Találtam is egyet, ami tökéletesen megfelelt az elvárásoknak.
Eredetileg a minta nem Swarovskit ír, hanem 4 mm-es teklát (már amennyire nem tudok koreaiul), de oda se neki, a 4 mm megvan, úgyhogy gyönyörű lesz, sőt. (Különben is mit nekünk szabályok, az annak való, aki nem képes önállóan értelmes döntést hozni :P)
Úgyhogy talán nem baj, ha a teklát lecseréltem swarira, a mobilkütyü minőséget pedig feltornáztam medálnak, többek között mert az én mobilom olyan randa, hogy nagyon furcsán mutatna neki mindenféle ékszer. Főleg kristály, hah. Szegény.

Ilyen lett a mütyür:



A kép meg keskeny. Ez azért van, mert Swarovskit mindenképpen ragyogó napsütésben érdemes fotózni (ez most adott :) - és még így sem adja vissza a valóságot. Szóval kimentem a kertbe fotózni, viszont ez azzal jár általában, hogy le kell vágni a képekről a macskafüleket és egyéb macskatestrészeket.

A mintát megtalálod itt: http://www.artbeads.co.kr/recipes/?s_code=ABAG&s_pcode=70700411
Mint említettem, koreai és bár az oldallal még elbír a gugli fordító, de a kép formátumú mintával már nem (hehe), ennek ellenére elég értelmesen van megrajzolva, menni fog bárkinek.

Szép napot :) Ja, meg nőnapot.
Van egy olyan nagyon rossz tulajdonságom, hogy viszonylag ritkán nyűgöznek le az ünnepek, így a nőnap is, azért egy kis meglepi lesz facebook-on nemsokára azoknak, akik szeretik a bigyibogyós kerek mintákat. Meg a virágokat.

3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...