2013. február 18., hétfő

Örökké barátok nicekids verseny

Nincs is szebb egy barátságnál, mely kiskorban kezdődik és évekig, akár évtizedekig (időnk végezetéig :) kitart.
Nekem is van ilyen, bibí, akit (jócskán) régebb óta ismerek, mint hogy nem ismertem, de én most nem veszek részt a játékban, mert hát én gyártom az ajándékot.
Ellenben, ha neked mondjuk van nagyon régi jó barátod, esetleg kisfiad/kislányod, akinek szintén van ilyen országos cimborája, akkor hajrá fotózkodni, mert a haverkodós versenyt is a Bigyibogyó szponzorálja :)

Ezúttal is ajándékcsomagot állítok össze (mint az Egyedül öltözködöm versenynél), tehát kettő darab ajándékot kap a szerencsés nyertes (vagy nyertesek, ez már osztozkodás kérdése lesz, gondolom, megoldjátok, ezért vagytok barátok), ez itt az egyik:




No ez a mobilkütyü lenne az, a képen MINDEN zöld, ami nem fekete, az összes egyéb szín csak a véletlen fura játéka. Vagy nem tudok fotózni (...!)
Van rajta 2 azaz kettő darab Swarovski bicone kristálygyöngy is, hogy még ingerlőbb legyen, maga a mobilfüggő pedig henger formájú (tök jó volt fűzni, minta ebben a gyöngyös füzetben)

Ha tetszik mondom is a feltételeket:
Hamar lejár az időnk, február 24-ig lehet nevezni - olyan képet kérnek beküldeni a szervezők, melyen a barátok együtt szerepelnek. Fontos, hogy nemcsak gyerekek nevezhetnek, hanem minden korosztály, akár a saját képed is beküldheted, amin a legjobb barátoddal/barátnőddel vagy látható. Tehát kisgyerek, nagy gyerek, legnagyobb gyerek - bárki, aki kedves neked :)

Nemsokára jövök a másik ajándékkal is. Igyekszem, ígérem.

A nicekids.gportal.hu oldalon regisztráció után tudsz a versenyek közt böngészni, a fotó(ka)t email-ben a nicekids@mailbox.hu, szepekszepe@citromail.hu, nicekids2012@gmail.com címre küldheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...