2013. január 8., kedd

Bronz-fehér peyote háromszög

Néhány napig ismét nem volt számomra elérhető az internet csodája (utazás miatt), így megint felfrissülten érkezem vissza. Azért nem tétlenkedtem ez idő alatt sem ;)

Nagyon sok tervem van az idei évre, ezeket eszkábálgattam fejben és jegyzetfüzetben. Ja, itt jegyzem meg, hogy a jegyzetfüzet-ceruza kombóhoz nincs az a word vagy excel tábla, ami felérne, úgyhogy nem ajánlatos alábecsülni. Ha word van nyitva előttem, egyszerűen kisül az agyam, de egy kockás füzet üres lapja valósággal csodákra képes. Erre ezen a hétvégén jöttem rá és megosztom a felfedezést.
Ezekről a tervekről majd később lesz még említés, ha majd kiforróban lesznek, most amúgy is inkább gyöngyfűzés mintával etetném a mintaéhségedet :)

Peyote háromszög van az étlapon:

Bronz és fehér színt kevertem (kódok: DB-023 bronz, DB-052 fehér), lágyan kontrasztos geometrikus jellegű minta született.
Ezt ugyan gépen hoztam össze, viszont ha már a szünetről van szó, akkor figyelmedbe ajánlom a nyomtatható peyote háromszög tervező sablonomat, ezzel te is tudsz papíron peyote háromszöget tervezni, megtalálod itt:


Nyomtatás után már csak színes cerkákra van szükséged, vagy bármi más színező eszközre - zsírkrétával mondjuk bajos, mint a krumplihámpozás baltával, de filctoll vagy ilyesmi már jó lehet.

7 megjegyzés:

  1. De jóóó, köszi a mintát! :) Már jó ideje rendeltem egy bronzos delicát, amit mindig tologattam, mert eddig semmihez nem tudtam elképzelni, most méltó helyre fog kerülni. :)

    VálaszTörlés
  2. Csodálatos ez a minta! Köszönet érte!

    VálaszTörlés
  3. Hmm, ismét egy remek minta! Köszönöm! :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett a mintád és a sablont is nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a mintát, elkészült és nagyon szép lett!:)

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy eltaláltam :) Képeket is szívesen fogadok ám! ;)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...