2012. október 12., péntek

Töklámpás minta

Először is köszöntelek ezen a csodálatos, napfényes péntek délutánon. Ahogy így kinézek az ablakon a monitor fölött, és látom a fényárban napozó macskákat meg a csillogó füvet - őszre csak megerősödött - nem is gondolnám, hogy mindjárt október vége-november eleje van. Bár nem permanens már a jó idő, a minap is alaposan eláztam, míg Szegedről hazakerekeztem. Tervezem egy ideje esőkabát beszerzését, csak sajnos profi vagyok a halogatásban.

Másodszor - gondolom nem számolod, tulajdonképpen én sem, csak hát van egy admin pult - ez kérlekszépen a 200. bejegyzésem, bizony!

Ahogy ígértem, minta jön ma is, mégpedig száz százalékosan Halloween bulira való minta. Persze őrült csajoknak is jó sima hétköznapra, a környezet sokkolására (beválik).
Töklámpást terveztem, kerek peyote medált (vagy fülbevalót) is, meg karkötőt is hozzá.

Kerek peyote medál:





Peyote karkötő:



Namost, mindkét mintát páratlan peyote technikával kell kezdeni, aztán fogyasztás jön - karkötőnél szaporítás is ugye. Bár ízlés dolga, végül is úgy is elkészítheted, hogy megfűzöd a négy tököt - vagy ahány szükséges a csuklóméretedre - aztán összecipzározod őket.

A színek mennyisége négy, fekete alapon a tűz színének négy árnyalata: aranysárga, narancs és egészen sötét bordót használtam.

Remélem, tetszik a töki akkor is, ha nem érdekel a Halloween, szerintem aranyos lett :)

Ugyanilyen napfényes hétvégét kívánok, mint amilyen a mai délután.
Jövök ám nemsokára vissza, van még tökös mintám :D

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...