2012. október 29., hétfő

Egy kis gonoszkodás

Mégpedig egy horgolt ördöggel.


Ő itt az, egyelőre Örög-Bördög névre hallgat, de hamarosan megtalálja végleges gazdiját egy kiskrapek személyében és akkor valószínűleg átkeresztelődik.
A kerettörténet: a Bigyibogyó ismét szponzorkodik egyet a Nicekids gyermekszépségverseny oldalnak, ahol ezúttal cumisüveges versenyre lehet jelentkezni.
Ha szeretnéd ezt az ördögöt a kisfiadnak/kislányodnak, akkor húzzál bele gyorsan a nevezéssel, mert igazi művészlélek módjára (hah) az utolsó pillanatban tudtam nekilátni Ördög-Bördög elkészítésének és már csak holnapig lehet nevezni. Verseny neve: Én és a cumós üvegem, értelemszerűen olyan fotót várnak a szervezők, melyen cumisüveg is szerepel a gyermek mellett.

Ami a gonoszkodást illeti, tényleg nagyon gonosz, a horgolás folyamán többször is felhúzott, pedig egyszerű a minta.

Abban az esetben, ha nincs cumisüveges gyerek a láthatáron, mégis szeretnél ördögöt, akkor sincs veszve semmi, mert november végéig lehet nevezni egy másik versenyre is, ezúttal építőkockás gyereket igénybe véve. Egy szó mint száz, verseny neve: Kocka-imádó vagyok, november 19-ig lehet fotót küldeni építkezős témában. Bár az oldalra az van kiírva, hogy meglepetés ajándék, de a Bigyibogyó olvasóknak elárulom, hogy ezúttal is ördög lesz a nyeremény ;)

Fennáll viszont egy olyan lehetőség is, hogy nincs se cumisüveges, se építőkockás kisgyerek sem a láthatáron, van viszont olthatatlan vágy egy piros pokolfajzat iránt fekete szarvakkal. No, erre is van megoldás :)
Ördögünk horgolás mintáját megtalálod ugyanis itt:

http://kandjdolls.blogspot.hu/2010/06/red-devil-free-amigurumi-pattern.html

Ingyenesen letölthető, angol nyelvű minta.
Nos, jó szórakozást a horgoláshoz avagy a fotós nevezéshez :)
(Ördög-Bördög már a postán boldogítja az ott dolgozókat)


4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...