2012. szeptember 18., kedd

Sajtómegjelenés

!

Ez így nagyon nagyképűen hangzik, kéremszépen, de nem tudtam kihagyni, nézd el nekem :)
Igazából lehet, hogy nem kéne ilyen aranyberakásos szóval illetni a dolgot, de akkor is borzasztó büszke vagyok: nyomtatásban látom a nevem meg a művem, és nem én nyomtattam! Csak mert azért az nem mindegy, bár a sajátkezű nyomtatás is nagy élmény volt először, nem éppen nyomtatós korszakban nőttem fel :P

Az történt, hogy benne vagyok a legfrissebb Praktika magazinban :)
A facebook-on olvastam Praktikáéknál, hogy lehet beküldeni saját gyártmányú népi mintás akármiket - tulajdonképpen bármit és hogy hajrá. Ez még augusztusban volt, ha jól emlékszem, a határidő mindenképpen akkor volt.
Magamra ismertem, fogtam is magam, az addig készen levő népi mintás akármijeimet össze is keresgéltem - mármint a fotókat, be is küldtem - és láss csodát, a hímzett kalocsai mobiltok el is nyerte a tetszést.

Végre egy előnye lett annak, hogy borzalmasan trehány vagyok és ezért rengeteg fotó van a gépemen. Ezt nem úgy kell érteni, hogy sokmindenről mindenféle, mert fotóbolond volnék (uh, ezt a szót használni fogom ezentúl) hanem hogy egyvalamiről van egy eredeti változat, egy buherált, egy logós és egy logótlan, eredeti méret és átméretezett. És ugyanez más szögekből is.
Namost, elméletileg csak azokat a képeket tartom meg, amiket ténylegesen fel is használtam a blogban plusz a macskákról és a tekiről készülteket, gyakorlatilag viszont megvan szinte az összes létező kép, amit valaha készítettem, mind más mappában meg meghajtón és nem utolsó sorban rengeteg van a fényképezőgép memóriakártyájában, amely aprócska műanyag lemez két giga tárhellyel bír.
Ha arra gondolok, hogy az idei kerti virágokról alkotott fotókat selejtezni kéne, összeugrik a gyomrom. Csak a jácint családról van vagy húsz - Isten nyugosztalja őket. Mármint a jácintokat.
Még nem említettem a letöltött filmeket, több mint fele már törlendő állapotú, de azok legalább a saját mappájukban vannak, nem kanászodtak úgy el.

Ennek fényében nem volt kifejezetten egyszerű művelet megtalálni a két szimatszatyornak és a hímzett mobiltoknak a logómentes, még nagyméretű de már buherált változatát, mégis sikerült.


Íme az eredmény:


Aki nem hiszi, járjon utána :P

8 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...