2013. május 15., szerda

Neon koponyás fülbevaló

Második koponyás mintámról van szó és el kell áruljam azt is, hogy az első is rózsaszín és zöld színkombinációs volt (karkötő), itt találod:

http://bigyibogyo.blogspot.hu/2012/06/kedvenc-puloverem-es-egy-rettenet-minta.html

Azt nem állítom, hogy lehetne szettesíteni, de ez a két hasonló tulajdonság kísértetiesnek hat most a számomra, mert nem volt szándékos. Sőt, csak most jöttem rá, hogy elkezdtem írni a bejegyzést. Lehet, hogy ki kéne magam vizsgáltatni, mert alapjáraton nem vonzódom a halálfej minta iránt.

Ja és most kaptam az infót, hogy akit én kaptam a szülinapi ajándékozós játékban, semmiképp nem szeretne neonos ajándékot. Remélem, ha véletlenül benéz most, nem ijed meg nagyon :D
Tudok ám mást is ;)




A rózsaszín fele már kész van vagy egy hónapja és a zöldet is elkezdtem, csak már a damil eldolgozásakor vettem észre, hogy félrefűztem az egészet. Nem kerek lett, hanem valami fura amorf izé - nem is értem, hogy nem vettem észre közben. A slusszpoén, hogy !a koponya minta hiba nélkül kijött!
Mondom én, hogy nagyon kísérteties az egész...

Végül ma vettem egy nagy szuszt és megcsináltam a zöld felét is, kerekre :)

2 megjegyzés:

  1. Nem mondom hogy felvenném...no de nem is ilyen vén "csajoknak" készült....biztos vagyok benne, hogy akad rá jelentkező...igazán különleges!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...