2013. október 2., szerda

Halloween minták újratöltve

Harmadik őszét tölti a Bigyibogyó, így felgyűlt jónéhány Halloween témájú minta, ezeket most rendszereztem.

Talán észrevetted, hogy globális a folyamat, a kerek medálok és a karácsonyi mintagyűjtemény is nagyon szépen, átláthatóan össze vannak szedve (egész büszke vagyok) számozott pdf-ekbe, frankó kis táblázatban.
Itt találod őket: 

A karácsonyos mintatárból véletlenül kitöröltem egy képet, de a linkje működik. Egy kicsit még így marad, de rajta vagyok az ügyön. Bár ez talán még kevésbé aktuális...


Na a lényeg, hogy semmiképp nem akartam megtörni ezt a szortírozó-rendszerező folyamatot, meg aztán október is van, így elkészült a Halloween mintatgyűjtemény táblázata is.
Kicsit fáj a kezem, mert az egész cuccot újra kellett terveznem, ugyanis a zöme másik programmal készült még régen - gyakorlatilag szemenként rajzoltam újra mindent. (Egy ínhüvelygyulladást még simán összeszedek az idén, érzem).
ÉS ami a legfontosabb számodra - már a leszámolhatóságon kívül - a brutál méreteken is igazítottam, minden gyönyörűen 17 cm hosszú. Annak idején elég elborult lehettem, mindegyik minta 120 sor hosszú volt :)
(Jutiseszembe: szavazni még mindig lehet az ideális karkötőméretre - jobb oldalon--->)

Ezekről a mintákról van szó:


A gyűjteményt pedig itt találod: http://www.bigyibogyo.com/sajatmintak/halloween
Az egyenes szélű karkötőkhöz peyote- és gyöngyszövés minta is tartozik, így most összesen 16-ot találsz az oldalon.
Még tartozom egy denevéres peyote háromszög mintával - ennek tavaly nagy sikere volt, többeknél is láttam elkészítve, meg persze majd lesznek újak is.

Ha a képre kattintasz itt lent, megnézheted az új oldalt is, mert egyéb nyalánkságokat is tervezek ám az ősz végére ;)


2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...