2012. február 9., csütörtök

Peyote mandala letölthető sablon

Legfrissebb alkotás:Amint látod, ez egy gyöngy mandala :)
Van benne mindenféle szín: rózsaszín, kétféle zöld, sötétlila, világosabb lila, kék.

Saját minta alapján készítettem, miután sikerült létrehoznom egy mandalatervező sablont nagy fáradságok és félrerajzolások és hajtépések árán.
Nem szép, viszont tökéletesen használható, ugyanis tesztelés után javítottam a hibákat.Ez is ceruzával színezendő sablon, mint legutóbb a peyote háromszög tervező, tehát letöltöd a gépedre, kinyomtatod és indulhat a mintatervezés.

http://www.bigyibogyo.com/wp-content/uploads/2012/04/Mandalanda.pdf

Ha Miyuki Delica 11/0 méretű gyönggyel fűzöd a mandaládat, akkor maximum 4,5 centi átmérőjű lehet ezzel a mintával.

A menete pedig a mandalafűzésnek: nemrég mutattam a gyöngykabátos falencséimet meg a linket, ami alapján készítettem őket, na úgy kell a mandalát is csinálni, csak a 13. sortól nem fejezed be a szaporítást, hanem ugyanazzal a módszerrel haladsz tovább a kívánt méretig.

Itt a link még egyszer:

http://www.virag-gyongybiznisz.eoldal.hu/cikkek/falencse-bevonasa-kasagyongyokkel--peyote-technika-.html

Jó szórakozást hozzá :)

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szép! Köszi a mintát! Örülök neki, már régen tervezek hasonlót fűzni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) Annyi megjegyzés még kell a mintához, hogy a hat közül a felső két csücsökben még nem rajzoltam szaporítást, pedig kellett volna. A letölthető üres sablonban már ez a hiba korrigálva van. Én egyébként a saját mandalámon nem szaporítottam már az utolsó csücskökben egyikben sem.

   Törlés
 2. Elhiszem, hogy a hajadat tépted....egyszer én is nekiálltam ennek a mintasablon rajzolásnak, de nem jutottam egyről a kettőre. :) Köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen elég érdekes volt, a végén már úgy csináltam, hogy körbe-körbe rajzoltam a gyöngyöket, mintha fűzném, mert a számolás meg körző-vonalzó már nem segített :D

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...